duminică, 23 octombrie 2011

I miss the lazy summer days...

Azi dimineata m-am trezit cu o dorinta foarte puternica de a simti razele soarelui pe fata. De unde a pornit aceasta dorinta arzatoare? Poate din simplul fapt ca in urma cu cateva zile ascultasem cateva piese de la Voltaj printre care si ,,Mi-e dor de vara" si ,,Lucruri frumoase"...
Cui nu ii este dor de zilele lenese de vara in care te plimbai prin parcuri si la ora 11 noaptea si mureai de cald? Cui nu ii este dor de iesirile nelimitate cu grupul de prieteni? Cafeaua de dimineata la cafeneaua ta preferata fara sa te gandesti ca ,,mai am inca 2 ore si trebuie sa fiu la liceu/faculta"...
Imi vreau vara inapoi! Imi vreau linistea, calmul, lenea si nepasarea de atunci. Cum incepe luna septembrie toate acele clipe de neuitat care caracterizeaza vara dispar si toamna incepe cu pasi repezi sa-si faca loc in viata si sufletele noastre.
Dar macar amintirile intotdeauna vor ramane cu mine si cand voi simti frigul de afara o sa ma gandesc la urmatoarele amintiri care asteapta sa fie facute vara viitoare.
Dar pana atunci mai este mult asa ca asteptam cu nerabdare noile zambete si rasete care vin cu ocazia sarbatorilor de iarna si a noului an 2012 :)
A fresh start, a new year, new memories and beginnings for all of us...
But untill then CARPE DIEM!

un 10 la scoala
un sarut intr-o gara
spuma de la bere
o iubire de o vara
niste jeansi luati din primii tai bani
si bicicleta primita la la la 10 ani
un gol in prelungiri
un weekend la mare
un om de zapada
o petala de floare
o femeie frumoasa
un pahar cu vin
si o camera prinsa cu greu la la la camin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu