duminică, 20 noiembrie 2011

Real friends...

Sunt atatea definitii legate de prietenia adevarata de ai putea sa scri o carte numai cu citate legate de acest subiect. Insa, cum iti dai seama de ai intalnit o astfel de prietenie? Simple! You can feel it...
Prietenia adevarata in primul rand va dainui si se va amplifica cu trecerea timpului. Va rezista distantei si certurilor dintre cei doi prieteni. Cand te vei duce in casa acelei persoane te vei simti ca la tine acasa si nu te vei mai obosi sa intrebi daca poti sa iti faci ceva de mancare de te loveste foamea ci pur si simplu te vei duce si iti vei lua din frigider.
Acelei persoane ii vei putea spune toate problemele si micile lucruri care te framanta fara sa te gandesti de doua ori inainte de a scoate ceva pe gura, pentru ca esti sigur ca discutia va ramane intre voi.
Va fi acolo in momentele in care esti fericit si cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi...
Sunt de parere ca fiecare dintre noi avem nevoie de cel putin un prieten adevarat ca aceasta calatorie prin viata sa fie mai placuta si usoara. Avem nevoie unii de altii sa simtim ca traim.
Insa niciodata sa nu uitam sa ii pretuim cum se cuvine, iti trebuie ani sa castigi increderea cuiva si e nevoie de doar cateva minute pentru a o pierde. Sa nu facem greselile acestea, sa nu pierdem persoane importante din viata noastra din prostii si orgoliu. It isn't worth it!
Prin acest post doresc sa le multumesc tuturor care mi-au fost alaturi cand aveam mai mare nevoie de ei. Thank you for reminding me how to smile when I thought I forgot how to.
And for those friends who became a part of my family thanks for all the long conversations and stories that made my day. I'll always carry you in my heart no matter the time and distance...

3 comentarii:

  1. You look like shit run over...your smile is fake and your mask makes me sick...these are words only a true friend can say without sounding awful or hypocritical. So only smile when you mean it!

    RăspundețiȘtergere
  2. genul de prietenie pe care cred ca ai dori tu sa-l descrii este mult mai mult decat cuvintele de mai sus.
    cand ajungi sa iti faci prieteni adevarati inseamna ca totusi nu ai trait degeaba pana atunci si ca ai reusit sa realizezi ceva. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O prietenie adevarata nu poate fi descrisa in cuvinte...nu are echivalent...nu cred ca s-a nascut vreodata omul sa descrie cu adevarat ce inseamna prietenia, cu toate ca multi au incercat...

    RăspundețiȘtergere