luni, 12 martie 2012

It's just how you feel sometimes...

A trecut mult timp de cand am scris ultima data si sincera sa fiu chiar imi era dor, atata ca uneori simteam ca as avea atat de multe lucruri de zis ca pur si simplu ma pierdeam in propriile mele ganduri si un post in acest blog nu ar fi reusit sa cuprinda tot ce as fi avut de exprimat si comentat pe moment. 
In ultima vreme ascult destul de des doua piese, lego house si cold coffee, ambele cantate de ed sheeran. Ador versurile si simt ca de fiecare data reusesc sa ma calmeze orice ar fi. 
Cu inceputul acestui nou semestru simt ca si eu ar trebui sa o iau de la inceput, sa schimb anumite lucruri la mine si to dig deeper every day. 
Cu fiecare zi ce trece ma apropiu tot mai mult de data in care o sa schimb prefixul si o sa trec de la varsta de 19 anisori la 20, lucru care intr-un fel ma sperie. When did we all grew up? ... But there comes a time when you have to realise that life is too short to worry about stupid things so don't be afraid to risk. Talk less, feel more, judge less, listen more, worry less, dream more, hate less, love more.
I believe in coincidents si puterea lor de a-ti schimba viata radical. Uneori trebuie sa gandim mai putin, sa punem mai putine intrebari, sa nu cautam atatea raspunsuri cand poate chiar nu avem nevoie de ele and just believe that everything happens for a reason. 


Un comentariu:

  1. Genial mesajul lui Kurt Cobain...si sa stii ca schimbarea prefixul aduce dupa el muuulta distractie, o sa vezi...

    RăspundețiȘtergere