joi, 17 ianuarie 2013

Tu ce faci ca sa te relaxezi?

Fiecare dintre noi avem propriile metode prin care scapam de stres. Nu conteaza din ce cauza apare sau de ce, dar sunt anumite momente in care mai ai putin si simti ca nu mai este mult pana te dai cu capul de pereti numai ca sa nu il mai simti.
In special prin apropierea sesiunii, stresul atinge noi recorduri (sa nu mai vorbim de noaptea de dinaintea unui examen cand deja somnul a ajuns sa fie un mit)... Si asa ajungem la intrebarea zilei :D voi cum scapati de stres?
Multe persoane apeleaza la muzica, un serial (sa avem totusi grija sa nu apelam la un intreg serial in timpul sesiunii ca astfel riscam sa lasam cursul pe masa sa prinda radacini), niste filmulete amuzante pe youtube, cititul catorva pagini dintr-o carte ce nu are absolut nicio legatura cu facultatea (sper sa nu fiu numai eu cea care recurge la o astfel de metoda ,,demodata"), mai o iesire de 2 ore pe la aer, scrisul pe blog si tot asa.
Poate cel mai important lucru in aceasta perioada este sa iti dai silinta si sa nu intri intr-o depresie din aia din care sa nu mai iesi nici la anu. Sa fii tu multumit cu tine si sa nu uiti ca si maine este o zi si nu este capatul lumii daca, doamne fereste, ai picat un examen. Sunt lucruri mult mai rele in viata decat un examen picat, incearca sa treci peste aceasta situatie nefericita si sa gasesti in tine puterea de a continua si a nu te da batut. Mai ia o gura de aer, ridica-te de la pamant si continua-ti drumul. Nu renunta orice ar fi, acesta e secretul succesului (cel putin pentru mine).

Siiiiiiiiiiii... pentru cateva minute de relaxare, Mikey Hash si un episod mai vechi dar epic din Doza de Has :D



5 comentarii:

  1. I'm still going to die today! :) but you have a point. Though I still prefer my own little world :P

    RăspundețiȘtergere
  2. maine e episod nou din doza :P maine ne vedem la le&le other maner of relaxing

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deabea astept ziua de maine crede-ma :X si pentru le&le dar si pentru doza :D

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Cititul este intr-adevar o metoda foarte eficienta si pentru mine de relaxare :) te deconecteaza total de realitate

      Ștergere