marți, 29 ianuarie 2013

When nothing feels right...

Uneori in viata ai momente, zile, saptamani, cand pur si simplu nimica nu merge bine. Te trezesti dimineata si nu simti altceva decat un gol imens in suflet si viata ta. Cand incerci sa te ridici si sa continui dar parca totul este in zadar.
Anul acesta mi-am propus sa nu las nimica sa ma doboare si orice ar fi sa continui cu capul sus. Mi-am propus sa nu mai plang in fata unui esec... astazi insa am clacat. 
Doare foarte rau cand te straduiesti si iti dai toata silinta si cu toate acestea parca soarele refuza sa rasara si pe strada ta. Incepi sa te intrebi ,,de ce eu?" si blestemi totul din jurul tau, te izolezi in tine, nu mai vrei sa vorbesti cu nimeni, iti este ciuda pe zambetele si fericirea celorlalti in timp ce o parte din sufletul tau se inegreste cu fiecare secunda ce trece. 
Timpul se spune ca vindeca totul... timpul defapt nu face altceva decat a ameliora durerile din sufletul tau si a le face mai suportabile. Cicatricea tot acolo ramane orice ai face! 
Ce poti face in situatii de genul acesta? Pur si simplu sa continui sa speri ca roata norocului sa se intoarca si in favoarea ta. Sa te dai cu curul de pamant, sa plangi bine o tura si apoi sa te ridici din nou. Viata este plina de esecuri, lovituri primite pe neasteptate si dezamagiri. Trebuie sa le luam asa cum vin... nimeni nu a zis ca este usor, nimeni nu garanteaza succesul asa cum nimeni nu iti poate garanta fantana tineretii sau imortalitatea. 
Oricum... bea un ceai, linisteste-te si nu renunta... se va schimba intr-o zi totul... maine este o noua zi, maine poate va fi mai usor, maine poate va fi mai bine... trebuie sa fie bine candva.




3 comentarii:

  1. o sa inveti in anul urmator ce se intampla cu cicatricile...apare tesutul fibros de neoformatie...adica leziunea se acopera...la fel si durerile tale...se vindeca...cicatricea iti aminteste doar ca esti puernica ca ai trecut peste acel esec >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Every scar tells the story of your life. Some fade and some never quite leave us. the key is to find a balm that soothes the pain or numbs us enough to get over the initial shock. Just remember that you don't have to face the pain alone. You will always have a friend...or sister there for you. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Omul este o ruina invincibila.Cine i-o fi turnat atata entuziasm in deceptii?

    RăspundețiȘtergere